Jump to content

PCR test


ŠANTI2020

Preporučene objave

16.11.2020. imam zakazan operativni zahvat (ruptura dvije tetive i ozljeda mišića u području ramena i nadlaktice).Obzirom da ću u bolnici provesti nekoliko dana postoji mogućnost da me prije operacije testiraju PCR testom na covid-19. U vezi toga zvala sam dežurnu službu za covid-19 i pitala da li je testiranje obavezno. Doktor mi je odgovorio da o tome odlučuje svaki odjel za sebe i da to pitam svog kirurga prije operacije. Kako covid-19 nije potpuno istražen, a PCR testovi su dokazano neadekvatni da bi pokazali 100% točne rezultate, tako uopće ne vjerujem u ispravnost rezultata, pa moje pitanje glasi: imam li po zakonu pravo odbiti test na osnovu gore navedenog mišljenja i ako imam, na koji zakon se mogu pozvati u slučaju obaveznog testiranja? Znam nekoliko primjera manipulacije sa rezultatima testova kada su ljudi bili upisani na popis za testiranje, pa zbog predugog čekanja na red odustali od testa i nakon nekoliko dana svi su dobili poštom rezultate nikad obavljenog testiranja na kojima je pisalo da su svi pozitivni na covid-19. Ne želim da netko manipulira samnom samo zato da bi se broj "zaraženih" povećao lažiranim rezultatom za objavu u javnosti kako se to radi od objave pandemije za koju sam sigurna da je lažna i unaprijed planirana. O tome sam dovoljno informirana i zbog toga ne želim biti još jedan broj u nizu lažnih rezultata takvih neispravnih testova. Molim savjet kako da se postavim u toj situaciji, obzirom da ne pristajem ni na kakvu prisilu, pa se želim pozvati na svoje zakonsko pravo, ako postoji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U razgovoru sa dežurnim doktorom na info o covidu -19 rekao mi je da pitam kirurga da li je test obavezan, ali ne sad nego u 11. mjesecu, jer se do tada ne može znati kakvo će stanje biti sa restrikcijama koje se često mijenjaju, pa je po njegovom mišljenju za to pitanje prerano. Do tada se želim pravno informirati i zato sam sinoć poslala Legalisu moj upit. Jučer sam bila u Vinogradskoj bolnici na dogovoru za sutrašnju ponovljenu blokadu u kralježnicu zbog stalnih neuropatskih bolova išijasau ambulanti za bol i nije bilo spomena o testiranju. Znači, za preglede, kontrole i ovakve terapije testiranje nije potrebno. Operacija i boravak u bolnici je sasvim nešto drugo. Tako sam zaključila, da ako sad pitam kirurga o obaveznom testiranju, ni on mi neće znati odgovoriti prije 11. mjeseca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani, molim Vas da me uputite u koju rubriku mogu napisati preporuku za čitanje svima koje muče pitanja u vezi PCR testova jer imam stručno i detaljno objašnjene informacije - PCR tehnika i analiza, tablice podataka koje dokazuju šta u biti PCR tehnika detektira, citirano iz originalnog članka  analize.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija