Jump to content

Meduvlasnicki ugovor


NikolaOliver

Preporučene objave

Postovani,najprije se zelim zahvaliti svima vama na dosadasnjoj pomoci,vasi odgovori su mi zaista pomogli u opisanim situacijama.

Zivim u stanu u zgradi sa jos 3 suvlasnika,uspio sam ih nagovoriti da pokrenemo postupak etaziranja te je etazni elaborat napravljen i predan uredu za graditeljstvo Grada Zagreba.Ocekujem pozitivan odgovor kroz nekoliko dana.U meduvremenu sam sastavio i meduvlasnicki ugovor sa cijom formom se i ostali suvlasnici slazu.Zanimaju me sljedeci koraci,ovjera ugovora kod javnog biljeznika i predaja dokumenta u zemljisne knjige zbog izrade vlasnickih listova.Koliko kostaju i da li je moguce nesto odraditi u osobnom angazmanu kako bi se izbjegli neki troskovi?Hvala jos jednom.Lijepi pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Hvala na odgovoru,nadam se sljedeci tjedan da cu zavrsiti i to poglavlje zivota u zgradi.Procitao sam na nekoliko stranica da bi meduvlasnicki ugovor postao pravovaljan potreban potpis suvlasnika koji imaju 51% povrsine zgrade u svom suvlasnistvu.Da li je to tocno?Nas ima 4 sustanara,3 smo apsolutno za jer smo obavezni i po zakonu dok jedna susjeda je malo starija i jedan dan je za,a drugi se premislja.

Hvala jos jednom na odgovorima,doslovno me vodite kroz ovaj proces.Lp

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija