Jump to content

drugostupnjsko rješenje


deltacro

Preporučene objave

Bok.Molim te da mi odgovoriš što činiti ili kome se obratiti da vidim gdje je zapelo sa mojim drugostupanjskim rješenjem,naime 1.8.2006.g. sam donio rješenje prvostupanjske komisije,no iz zg. još do danas nakom 5 mjeseci nemam potvrdu drugostupanjske komisije inače imam status HRVI 30 % ,no obzirom da mi je privremeno isteklo rješenje ostajem bez svojih prava i mirovine dok nedobijem to drugostupanjsko.Navodno kako sam čuo od nekih veliki broj nije dobio rješenje iz Zagreba..Hvala :moli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zahvaljujem ti se na odgovoru,možeš mi reći samo da li ostvarujem pravo na ponovno izračun mirovine s drugostupanjskim rješenjem kad predam zahtjev(a predat ću čim dobijem ) ili imam pravo ako mi potvrde rješenje zatražiti od datuma prvostupanjskog to mi je nejasno..Inače sam od 1.8.1990 god. bio pripadnik mup-a PU Osiječko-baranjska,sad sam u mirovini 1 godinu..svaki dan ganjam poštara čekajući rješenje,kljukam tablete i onda zaspim pa nakon buđenja vrijeme provodim na kompu i ujedno vas pohvaljujem i zahvaljujem što se netko brine za sve nas branitelje,mada oni koji su plaćeni za to ponajmanje čine..Hvala Vam na pomoći i rješenju naših problema. :klanjam:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gledaj mirovina ti može ostati ista, da ti ne smanjuju, samo od Poodsjeka za hrvatske branitelje odnesi potvrdu da ti je u tijeku postupak za utvrđivanje statusa HRVI-a i to predati HZZMO.

To je onaj dio što kod mene u Đurđevcu odrađuje "tetka", a neki mi se čude. Jedno vrijeme biti ćeš bez statusa, nećeš primati samo invalidninu, do II stupanjskog rješenja, ali nakon toga opet dobivaš zaostatke i sve što nisi dobivao u to ludo vrijeme.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija