Jump to content

Plaćanje režija nakon izlaska iz stana


Triki

Preporučene objave

Prije 1,5 godinu sam s punoljetnom kćerkom napustila stan koji je glasio na mene a zbog izuzetno narušenih odnosa nakon razvoda. U stanu su ostali bivši suprug i svekrva. Sve ovo vrijeme suprug ne plaća račune toplane i slično sto se ne može isključiti i meni stižu ovrhe. Bivši me je tužio za pola stana jer je bračna stečevina i to je nažalost jasno. Kome da se obratim da ga natjera da plaća režije. Tražila sam promjenu računa na njegovo ime i svi traže da se obadvoje potpišemo , koje li ironije. Znaci kako ga natjerati da plaća režije i kako promijeniti račune na njegovo ime do prodaje stana

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne možete ga natjerati da plaća, a za sada ne možete ni izvršiti promjenu osobe na koju bi glasili računi. Međutim, možete podmiriti račune koji glase na Vaše ime, te u sudskom postupku tražiti od bivšeg supruga da Vam isplati sve troškove koje ste umjesto njega podmirili s pravom na zatezne zakonske kamate i na podmirenje troškova sudskog postupka.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija