Jump to content

promet


anonimno

Preporučene objave

hitno/

molim za pomoć,u prvi mjesec prošle godine moj zet odšlepao je moje neispravno i neregistrirano vozilo na popravak. polovinom drugog mjeseca istim, sad već poravljenim vozilom obavio je nešto u gradu gdje ga je zaustavila policija i napisala prekršaj.uredno sam na sudu dala iskaz i sve ovo navela da bi mi stiglo rješenje po kojem sam kriva jer sam dala neregistrirano vozilo drugom na upravljanje. na isto rješenje ulažem žalbu zbog pogrešnog i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja i povrede materijalnog prava ali........ van roka , prešla sam rok za jedan dan . ovih dana dobijam rješenje kojim se moja žalba odbacuje kao nepravodobna. na istu imam pravo žalbe i do sutra moram odgovorit zato molim za savjet , na što da se žalim , dali da tražim povrat u prijašnje stanje ili zaštitu ustavnosti i šta navodim kao razlog ?

hitno
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

na što da se žalim , dali da tražim povrat u prijašnje stanje ili zaštitu ustavnosti

 

bas na nista, ne mozes sada traziti povrat u pr. stanje, to si mogla jedino zajedno sa odbijenom zalbom, a niti ti je povrijedjeno ustavno pravo (valjda mislis na ono kojim se jamci pravo na zalbu) zbog cinjenice da si promasila rok.

 

sada ti jedino moze proci ako sud nije dobro zbrojio dane i on sam pogresno odredio zadnji dan roka

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija