Jump to content

Ovrha -TCOM bez dokumenata


anonimno

Preporučene objave

Dobar dan,

 

dakle ja sam u 12 mjesecu 2001. potpisala sam ugovor sa T-comom (ili kako se onda zvao) i za pol mjeseca dobila preko 500 kn racuna, trazila sam ispis nisu mi dali, i nisam platila racun, a sa krajem 2. mjeseca 2002. g. prekinula sam ugovor. Nakon sto mi je u 7 mjescu dosla opomena da platim ili ce ici ovrha, platila sam 1150 kn (dug + kamate + sudski trosak) i smatral sam da je tu kraj trakavice.

No prekjucer se na vratima moje majke pojavila gospoda iz ovrsnog ureda zbog 800kn dugovanja koje iz 2002g. imam prema T-COMu !! Nisu se predstavili imenima, pokazali iskaznice ili ikakvo rjesenje. Popisali su TV moje majke i dali joj da "nesto" potpise (ona ne zna sto je to bilo). Ja sam zivkala T-COM cijelo jutro i uporno mi govore da ne mogu nac nikakva dugovanja vezana na moje ime, na kraju nakon ne znam kakvih provjera kaze mi da imam 69kn duga jer da su oni krvio obracunali kamatu na dug iz 2002. i uputi me n njihovu pravnu sluzbu.I tamo u pocetku ne mogu pronac nikakva dugovanja,ali nakon nekog vremena "otkirju" 190,34kn duga i upute ma da isti platiom opcmom uplatnicom?? Kad sam pitala odkud to kaze zena da su me oni upozorili na dug od 69kn 10-tk dana nakon uplate duga od 1150kn, ali ga ja nisam platila (ja nisam dobila nikakvu uplatnicu na taj iznos, ali gospoda tvrdi da su oni poslali i da njoj nije potrebn apovratnica kao dokaz da sam ja primila nego se to podrazumjeva??).

 

Ne razumijem: ja od kada sam platila onu krajnju opomenu pred ovrhu 28.07.2002. nism dobila ama bas nikakvo rjesenje, pismo ili uplatnicu i sad odjednom ovrsitelji popisuju namjestaj moje majke.. Nis mi nije jasno i ne znam od kud pocet??

 

Zvala sam opcinski su u Riejci,ali mi tamo ne zele nista objasnit nego neka platim dug i to je to.

 

:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija