Jump to content

Kazna za dozvolu


anonimno

Preporučene objave

Evo ovako, posto sam položio za A kategoriju kad sam imao 17 godina u dozvoli je napisano ograničenje do 125cm(ili sada bi bilo A1 kategorija),zaustavilo me sigurno desetak puta na motorima koji su preko 125cm i nitko nije nista pisao,prije skoro 10 mjeseci gospodin policajac mi napiso 2000kn kaznu u kojoj je pisalo voznja vozila prije stjecanja prava ili nesto tako zaboravio sam,u roku osam dana sam podnio prigovor poslao im kopiju dozvole i u obrazloženju napisao da je ograničenje upisano jer je dozvola izdata prije nego sam navrsio 18,jos nisam dobio poziv za sud ali me zanima sto mislite.Hvala.

P.S. Sad imam 24 godine

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U AOP-u u policiji (automatska obrada podataka) možda nisu bili upisani svi podaci ili policajac koji je vršio provjeru u AOP-u nije sve vidio što je upisano. U svakom slučaju imali ste sreću (jedan od rijetkih), ali da je sve vidio ovaj drugi je mogao prikačiti kaznu i zato što ste (kao) zaboravili dozvolu jer je uvijek morate imati sa sobom dok upravljate prometalom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pa nije bas da sam imao ja nekakvu nego imam normalnu A kategoriju(sto sad i posjedujem jer sam otisao na policiju rekao zasto je ogranicenje i izdali su mi normalnu za starije od 18),jel ko zna mozda clanak u zakonu gdje bi mogao pogledat kazne za neizmjenu podataka u dozvoli i o automatskom prijelazu A1 na A kad se napuni 18,ako postoji sto takvo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija