Jump to content

MAX tv i pretplata


savjest2

Preporučene objave

Poštovani, ja već 12 g, ili 10, ne mogu se sjetiti, ne plaćam pretplatu, prije jesam ali što je bilo i zbog čega je bio prekid, ne mogu se sjetiti (radio sam nekoj udaljeno regiji mada su moji ostali na mjestu boravište..)detalje se ne mogu sjetiti, a to sad nije bitno, bitno je da zadnji 10 - 12  g ne plaćam jer sam preuzeo MAX tv, pa sam mislio /mišljenja da ne moram platiti. Ni inspekcija mi nije bila ni kaznu ni ni, nego ću pitati samo radi svoje savjesti: moram li ipak plaćati pretplatu, kako da se prijavim, za koliko mjeseci unazad moram platiti po ZAKONU i kako bi mi ipak bilo najmanje 'bolno' financijski a da je istovremeno po zakonu? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije mi došla nikakva pretplata, možda vam je čudno ali sam želim vidjeti kako da počnem plaćati pretplatu, konkretno me zanima: ako mi sutra kontrolor, inspekcija..itd pokuca na vrata, što zakon u tom slučaju kaže? Koliko bi morao platiti? Želim se ponašati po zakonu, ali ni više od toga, dakle, da li za 12 g moram platiti ili koja bi bila zakonska shema kad bi kontrolor pokucao na vrata? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 13 sati , savjest2 je napisao:

Ni inspekcija mi nije bila ni kaznu ni ni, nego ću pitati samo radi svoje savjesti: moram li ipak plaćati pretplatu, kako da se prijavim, za koliko mjeseci unazad moram platiti po ZAKONU i kako bi mi ipak bilo najmanje 'bolno' financijski a da je istovremeno po zakonu? 

Kada Vam dostave uplatnice koje glase na Vaše ime, tada ste dužni početi plaćati pretplatu, a do tada se ne trebate s tim zamarati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 minutu, savjest2 je napisao:

Ali, ajmo ovako, ako se ja prijavim da imam prijamnik(možda ćete se smijati ali mi tako savjest nalaže): 1. Hoće me pitati id kada imam prijamnik? i 

Mogu pitati što god žele, Vi možete i ne morate odgovoriti, a obveza teče od utvrđenja ispunjena uvjeta za istu. Znači, od kada sačine zapisnik da su utvrdili da imate prijemnik.

prije 2 minuta, savjest2 je napisao:

2. Ako mi dođu sad, pretpostavka, kakva je inače procedura u smislu za koliko mjeseci unatrag treba plaćati pretplatu? 

Ne možete plaćati za prijašnje razdoblje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
prije 12 sati , savjest2 je napisao:

1. Građanin sam mora prijaviti posjedovanje prijamnika i to čim ga dovede kući ili građanin to ne mora?.

Može, ali ne mora.

prije 12 sati , savjest2 je napisao:

2. Treba plaćati pretplatu i za tv i za kompjuter i za radio bilo u autu bilo kući ili samo za tv, samo za kompjuter i samo za radio? 

Plaćate kao da imate jedan prijamnik.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija