Jump to content

Smeće


keoma

Preporučene objave

  • 4 tjedna kasnije...
Na 25. 08. 2021. at 8:04, Borbena7 je napisao:

Ovisi o Općini, jer su one nadležne donijeti Odluku o kriterijima za oslobađanje plaćanja javne usluge prikupljanja, odvoza i zbrinjavanja miješanog komunalnog otpada sa svog područja.

Evo danas bio u općini i pitao za odvoz smeća, slivne vode, proračun grada i grobno mjesto. Dugovi se vuku godinama u stvari od kada sam završio kao socijalni slučaj tj. Od 1999g.Dobio sam odgovor da sve ide na ovrhu i da će na kraju općina da mi uzme kuću u kojoj živim 59g.a kuću sam naslijedio od sada mojih pokojni roditelja. Nemam ništa osim te kuće. Da li je to moguće, pitam samo??? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 2 minuta, keoma je napisao:

Dugovi se vuku godinama u stvari od kada sam završio kao socijalni slučaj tj. Od 1999g.Dobio sam odgovor da sve ide na ovrhu i da će na kraju općina da mi uzme kuću u kojoj živim 59g.a kuću sam naslijedio od sada mojih pokojni roditelja. Nemam ništa osim te kuće.

Očito su oni godinama pravovremeno pokretali ovrhe i prekidali zastare. Jeste li provjerili u zk, da li je već upisana kakva zabilježba tereta na Vašoj nekretnini?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na 25. 08. 2021. at 7:52, keoma je napisao:

Jedno pitanje kratko.Da li socijalno ugroženi moraju plačati odvoz smeća "kante" ili ne?

Pogledajte Odluku o nacinu pruzanja javne uslugevprikupljanja mijesanog kom.otpada za tu opcinu. Mozdavu odluci stoje i kriteriji za takve slucajeve. Ako ne, obratite se nadleznom gradu ili opcini je li oni kroz sustav pomoci imaju ukljuceno osim ogrjeva i odvoz smeca..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija