Jump to content

Zlostavljanje i ograničenje ostvarivanja rod. skrbi


Ilona111

Preporučene objave

Molim vas za savjet, na koji način dokazati emocionalno zlostavljanje djeteta koje štiti "drugog" roditelja te ne želi direktno priznati da je zlostavljano, osim roditelju s kojim živi? Dakle, institucije sumnjaju u zlostavljanje prema navodima roditelja s kojim dijete živi, ali ne mogu pouzdano utvrditi isto kroz razgovor s djetetom.

Nadalje, je li moguće sudskim putem zatražiti ograničenje ostvarivanja roditeljske skrbi, viđanje djeteta uz nadzor i sl. radi emocionalnog zlostavljanja djeteta te izlaganja neprimjerenom ponašanju?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poliklinika za zaštitu djece je poslala prijavu Centru i policiji. Centar nije ništa napravio, nemam informacija. Policija je ispitala djecu (u za mene sumnjivim uvjetima, osim ako se djeca normalno pozovu u neki termin i razgovara se s njima u prostorijama policije, gdje se naravno boje). Uglavnom, policija nije utvrdila elemente zlostavljanja i nikome ništa. Jedino je Poliklinika dobila detaljnije informacije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija