Jump to content

Izuzeće sutkinje


antika

Preporučene objave

Poštovani,

i ranije sam se javljala na Vaš portal  za pomoć i savjet , to činim i sada. Moj problem je dsikriminacija u školi. Da bi se zaštitila  od mobinga i diskriminacije  obratila sam se jednoj Udruzi za zaštitu ljudskih prava  S obzirom da se " udruga" tj. njeni pravnici nisu mogli nositi sa slućajem, prijava je podnesena  Pučkoj pravobraniteljici, koja je dokaze prikupljala godinu dana i na temelju  njih  utvrdila da se zaista radi o težoj diskriminaciji. Pošto nema pravo da podnese tužbu , pravobraniteljica je predložila  Sudsku tužbu i  ponudila je sudjelovanje  kao umješač u parnici.

Na  temelju njenih odluka podnesena je tužba protiv škole. Preko E-građani saznala sam tko mi je sudac.

Nakon nekoliko  dana  dolazi mi nova obavijest da je sutkinja promjenjena. 

Ravnateljica škole odgovara na tužbu . Njen suprug je radni kolega i prijatelj sutkinje koja će voditi parnicu.( naime , 6 sudaca i 2 javna a bilježnika su proglašeni kirivima i članovi supripadnicima udružene zločinačke organizacije koja je otuđivala i prisvajala  imovinu građana. Kako živim u malom gradiću u Istri sve se rapidno brzo saznaje.

Pripremno ročišće je 14.12.2021.  Vlasnica Udruge zbog  svojih osobnih interesa sve povjerljive matrijale  važne  za parnicu predaje ravnateljici škole. 

Molim Vas savijet i odgovor, što činiti.  Da li je moguće tražiti izuzeće sutkinje kao razlog:  sukob interesa a vlasnicu Udruge tužiti za zloupotrebu.

Lijep pozdrav

 

uređeno: od antika
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • drot13 je promijenio naziv u Izuzeće sutkinje

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija