Jump to content

Poziv od policijskog sluzbenika na razgovor


Dalmatinac323

Preporučene objave

Pozdrav! Policajac je pozvao mog starca u hrvatskoj kuci da ga pita gdje sam ja, kako se trebam javiti u Policiju. Ja kako ne znam o cemu se radi i nisam trenutno u Hrvatskoj pozvao sam taj broj koji su mi starci poslali. Covjek (Policajac) mi ne zeli reci o cemu se radi vec samo kao bolje dodji sam,  javi se i predstavi se u postaji. Ja ga pitam o cemu se radi i nisam u HR. Nije mi zelio nista reci. Zna li netko kako ja mogu saznati o cemu se radi? Nazalost ne planiram se uskoro vracati u RH.  Jesu li oni meni duzni navesti zasto se moram javiti u postaju? Ili mogu tek tako reci samo "dodji" kao da sam ker. Postoji li nacin da saznam sto me traze? Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala ljudi na korisnim odgovorima. Zamislite nisu mi sa sluzbenog mupovog mejla odgovorili 5 dana. Danas nakon sto sam im poslao jos jedan povezani mejl sa proslim u kojem sam pitao jel ima neko da radi svoj posao tamo tko moze odgovoriti na mejl mejlom. Tek onda su mi nakon uru vremena rekli da prosljedjuju na postupanje i kako ce me obavjestiti. Raspad sistema,  ove drzavne institucije osnovne izgleda da vise ne postoje ili ih ima u tragovima. Tuzno ali istinito. Eto update situacije u slucaju da se neko nadje u slicnoj.   Pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija