Dopidy objavljeno: 12. studeni 2021. Dijeli objavljeno: 12. studeni 2021. Poštovani molim savjet Naime dosao je covjek na benzinsku i nije mi imao za platiti gorivo (200kuna). Zamolio me ako moze kasnije donijeti novac tokom dana ali nije dosao nije mi htio ostaviti nikakav dokument imam samo registraciju vozila. Sto mi je uciniti i tko je odgovoran za placanje duga? ja sto sam ga pustio ili ta osoba? Kako uopće policija gleda na takvu situaciju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 12. studeni 2021. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2021. Sami ste odgovorni, jer ste rizik naplate preuzeli na sebe, a pri tome se niste osigurali bilo ispravom, svjedocima ili sličnim dokazom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 12. studeni 2021. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2021. Policija će eventualno zaprimiti prijavu dok ne utvrdi tko je to bio, a onda će ti ustupiti podatke da ga privatno tužiš (tj. da ga tuži firma). Jedino ako vide da to stalno radi, mogu ga prijaviti za produženo kazneno djelo krađe (slično kao kod krađa u trgovini). Sad, kako će tvoj poslodavac na to gledati, ti najbolje znaš... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dopidy odgovoreno: 12. studeni 2021. Autor Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2021. Dakle ako netko nezeli platit gorivo ja mu nemogu nista jer nesmijem zaustaviti njegovo kretanje ili uzeti dokument to smije samo policajac? Kakvo je rijesenje uopće za takav problem jer mi se vec vise puta događa da moram placati tude gorivo jer nemam izbora!?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 12. studeni 2021. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2021. Svaki put zoveš policiju i kažeš čovjeku da pričeka. Ako ode, policija će ga naći po pločici, a ako ostane, uzet će njegove podatke i ustupiti ti da ga firma tuži (ako ponavlja i prijeđe 1000 kuna, tada ga policija tuži za krađu). prof i Dopidy 1 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.