Jump to content

pomoć


vesela

Preporučene objave

  • 2 tjedna kasnije...

vesela je napisao:

Da li je normalno da na rješenju o sporazumnoj rastavi braka piše da se alimentacija prima na ruke, a ne na neki tekući račun?

ako si primoran plati uz datum i potpis majke a ondo sto hitnije zahtjevaj konto na djece ime-mene je bivsa i odvjetnik pokusala obratiti a placom na konto iznenadila se kad sam pokazao uplatnice samo mi je zao sto se sve odigralo ispred sudnice jer sam imo opunomecenika odvjetnika pa sam im ispred sudnice pokazao uplatnice da bi u sudnici rekli da redovno dobija novce i ako platis papir svota novaca datum i potpis i dobro ga cuvaj i cekaj da te tuzi to ti je uz njen potpis pravi dokumenat ali ne daji novce dok se ne potpise.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U presudi o razvodu braka i visini alimentacije i mom muzu je napisano da se alimentacija daje majki na ruke. Od prve uplaćene alimentacije on to redovno šalje na račun bivše zene a nikako njoj na ruke. Obavezno se raspitajte za njen broj racuna jer mislim da to ½na ruke½ znaći zapravo direktno njoj a ne djetetu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija