Jaja123 objavljeno: 25. siječanj 2022. Dijeli objavljeno: 25. siječanj 2022. Dobar dan, Zanima me može li se i kako prilikom upisa djeteta u rodni list za majku navesti da je "nepoznata", a da se otac uredno upiše? Da li se kao majka automatski upisuje očeva žena? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 25. siječanj 2022. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2022. prije 1 sat , Jaja123 je napisao: Zanima me može li se i kako prilikom upisa djeteta u rodni list za majku navesti da je "nepoznata", Ovisi, gdje je majka tj. da li je nepoznata? prije 1 sat , Jaja123 je napisao: Da li se kao majka automatski upisuje očeva žena? Ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jaja123 odgovoreno: 26. siječanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2022. prije 14 sati , Borbena7 je napisao: Ovisi, gdje je majka tj. da li je nepoznata? Pretpostavljam da će bolnica znati ime rodilje, ali me zanima postoji li način da se prilikom upisa kaže nešto tipa: "Da, ja sam majka, ali ne želim priznati dijete. Tj. Ne želim prava ni obveze koje ono donosi. Otac djeteta bi priznao dijete i bio jedini skrbnik." Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 26. siječanj 2022. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2022. prije 9 minuta, Jaja123 je napisao: "Da, ja sam majka, ali ne želim priznati dijete. Tj. Ne želim prava ni obveze koje ono donosi. To nije moguće. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jaja123 odgovoreno: 26. siječanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2022. prije 39 minuta, Borbena7 je napisao: To nije moguće. Tužno, jer muškaracima je dopušteno. vas 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 26. siječanj 2022. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2022. prije 19 minuta, Jaja123 je napisao: Tužno, jer muškaracima je dopušteno. A što im je to točno dopušteno?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jaja123 odgovoreno: 26. siječanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2022. prije 4 minuta, Borbena7 je napisao: A što im je to točno dopušteno?! Ne upisati se u rodni list (majka kaže da je otac nepoznat). I samim time nemaju roditeljska prava ni obveze. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 26. siječanj 2022. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2022. prije 8 sati , Jaja123 je napisao: Ne upisati se u rodni list (majka kaže da je otac nepoznat). Presumpcija o majčinstvu je neupitna, pa je kao takva i neoboriva, jer djetetovom majkom smatra se žena koja ga je rodila. prije 8 sati , Jaja123 je napisao: I samim time nemaju roditeljska prava ni obveze. Pogledajte malo pojam presumpcije očinstva, jer nije baš tako jednostavno... Jaja123, Ancica i Spitfire 3 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jaja123 odgovoreno: 27. siječanj 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2022. Postoji li neki drugi način da se majka odrekne djeteta, a da ga samo otac prizna? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 27. siječanj 2022. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2022. prije 5 sati , Jaja123 je napisao: Postoji li neki drugi način da se majka odrekne djeteta, a da ga samo otac prizna? Ne, ali majka može napustiti dijete, a što je razlog za pokretanje postupka lišenja roditeljske skrbi. Jaja123 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.