Jump to content

Akutna psihoza u remisiji i profesionalna vozačka dozvola


Ive287

Preporučene objave

Pozdrav imam 30 godina,radim kao vozač C kategorije bez poteškoča. Imam kod 95 i sve potrebno. Prije dvije godine imao sam epizodu akutne psihoze uzrokovane psihoaktivnim supstancama i imam dijagnozu f23 akutna i prolazna psihoza nespecificirana. Imam jednu dilemu. Hoće li mi prosfesionalna dozvola bit produžena? Imam pregled za 3 godine. A znam samo vozit kamion. Molim vas da mi odgovorite. Ako ne da probam naučit druge vještine. Pitati ovo pitanje mog doktora ne dolazi u obiz zbog mogucnosti gubitka dozvole i posla. Hvala 

uređeno: od Ive287
Zaboravio sam jos nesto napisat
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

po pravilniku je to inače problem.

ovo bi bilo dobro iskomentirati s doktorom, jer isti je (ako je mislio da niste sposobni za vožnju), to trebao prijaviti MUP-u. obzirom da vi i dalje vozite, vrlo vjerojatno su doktori u toj situaciji procijenili da je sve u redu.

prilikom odlaska u medicinu rada morat će se uzet potvrda svog liječnika na kojoj će pisati sve dijagnoze, pa i F23. na liječničkom pregledu postoji mogućnost da će o ovome odlučivati specijalist psihijatar.

sve u svemu po meni bi bilo najbolje o ovome iskreno popričati sa svojim doktorom (kada za to dođe vrijeme, a može i prije) i posavjetovati se.

ako vi i sada normalno vozite, za pretpostavit je da ova dijagnoza (od koje više ne bolujete) ne predstavlja smetnju za vaše sigurno upravljanje vozilom

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija