Jump to content

Naknada putnih troškova za liječenje u drugom gradu


GVF

Preporučene objave

Poštovani, imam pitanje u vezi podmirenja putnih troškova u slučaju da sam upućena na stomatološki pregled u drugi grad. Konkretno, situacija je takva da sam svojom odlukom izrazila želju da stomatološke preglede i liječenje obavljam u Zagrebu na njihovom fakultetu nakon što mi je moja stomatologica krivo izliječila a nova ponudila jedino privatni liječenje i popravak u svojoj privatnoj ordinaciji. Nezaposlena sam osoba bez primanja i taj trošak bi meni bio jednostavno prevelik pa sam izrazila želju da me uputi u Zagreb, što je i učinila, ali uporno odbija dati putni nalog iz razloga što je takva djelatnost moguća i u mojem gradu, makar samo privatno. 

Moje pitanje je mogu li ja svejedno tražiti putni nalog makar sam se sama odlučila za Zagreb i makar postoji privatna ordinacija koja radi takve zahvate? Ima li kakve veze ako sam bez redovnih primanja pa mi je taj trošak previše?

Unaprijed zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

opčenito se drže pravila da se liječenje obavlja na najbližoj lokaciji ( što se tiče putnih naloga)

ako netko želi ići u drugi grad ,a ima liječnika u svome ,onda ne može dobiti putni nalog,osim ako specijalista ili u tvom slučaju zubar predloži nastavak liječenja na drugom mjestu jer se u tom gradu ne može ostvariti adekvatno liječenje besplatno

to što se može privatno napraviti nema veze sa putnim nalogom,niti ste dužni prihvatiti......ako ne možete ostvariti liječenje zuba u svome mjestu (privatno se ne računa) i šalju Vas u drugi grad dužni su onda i dati putni nalog.....

ako postoji neki drugi stomatolog koji će to napraviti u Vašem mjestu ,onda odbijanjem nemate više pravo na putni

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija