Jump to content

Žalba


anonimno

Preporučene objave

Zapravo još nisam dobio kaznu, u policiji su mi rekli da će mi sve to doći naknadno poštom, znači vjerojatno uplatnica i poziv da dodem predati vozačku! Zapravo moje pitanje je da li bi trebao napraviti nešto prije nego što mi to svestigne! Što je to uvjetno oduzimanje ili ne oduzimanje vozačke dozvole i kako bi mogao to ostvariti! Unaprijed hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad dobijete prekršajni nalog u kojem ce se predlagati oduzimanje vozačke dozvole i novčana kazna,podnesite molbu za pokretanje redovitog prekršajnog postuka,a isto tako podnesite i prigovor u kojem cete npr. navesti da vam je vozačka neophodna za obavljanje posla ili odlaska na posao,te mozete traziti uvjetno oduzimanje vozacke.isto tako mozete navesti prijedlog za smanjenje novcane kazne i pozvati se na male prihode,obveze uzdrzavanja i sl.

uvjetno oduzimanje vozacke znaci da Vam nece oduzeti vozacku,ali u roku od npr.3 mj. ne smijete počiniti nijedan prakršaj jer ce vam tada oduzeti vozacku.

sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija