Jump to content

Dug na Visa Premium kartici


brazilskioraščić

Preporučene objave

Jučer sam dobila SMS da će mi opozvati Visa Premium karticu, ako hitno ne uplatim cjelokupni iznos. Uplatila sam koliko sam mogla - 1500 kn, i sada sam dužna 5700 kn. Zvala sam korisničku podršku i uputili su me na naplatu, no nitko mi se već dva dana ne javlja. Poslala sam mail i čekam odgovor. Pročitala sam sve na ovu temu s ove stranice, ali svejedno želim pitati za mišljenje. 

Ne razumijem što znači "hitno" uplatiti. Nisu mi zadali nikakav vremenski rok. U mogućnosti sam otplatiti cjelokupni dug sa sljedeće 2 plaće, mogla bih i od 1 sve riješiti, ali moram od nečega živjeti i lakše bi mi bilo tako. Što mogu očekivati? Nadam se da neće doći do ovrhe... 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Plaćajte koliko možete, a ako dospjeli dug proslijede JB, tada ćete na adresu prebivališta dobiti obavijest da u roku od 15 dana možete podmiriti navedeni dug, a sve prije nego li se donese rješenje o ovrsi koje Vam se potom opet dostavlja i na koje imate mogućnost prigovora. U svakom slučaju, javite se ako do toga dođe, jer ćete lako dobiti na vremenu koje Vam je potrebno za otplatu u dvije, pa i tri ili četiri rate.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala Vam puno na odgovoru @Borbena7. Još mi kartica nije opozvana i danas sam uspjela dobiti naplatu. Rekli su mi da je prekasno da uplatim od sljedeće plaće i da bih sada, do kraja tjedna, odnosno prije izdavanja računa, trebala uplatiti barem 2300 kn, a da za ostalo zovem gospođu koja je zadužena za moj račun idući tjedan. Pitala sam što ako ne uspijem platiti tih 2300 kn i gospođa mi je samo ponovila da ih zovem u utorak. Ne znam kako bih to protumačila, odnosno kako bih mogla znati da mi neće opozvati karticu u međuvremenu. 

uređeno: od brazilskioraščić
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija