Jump to content

Ovrha po kreditu Erste banke


Junior13

Preporučene objave

Prije 3 i pol godine ostala sam bez posla te nisam mogla plaćati kredit. Erste banka nije željela nikako pomoći ( time mislim na odgodu plaćanja kamata koju su nudili )i kredit je otišao na ovrhu. Dug je prodan i sad nekome plaćam naravno taj dug. Problem nastaje što ja vidim koliko se taj dug smanjuje, odnosno vidim koliko je cifra ostala ista iako se svaki mjesec redovno uplaćuje na račun. Zanima me kako provjeriti koliko zaista imam uplate i kako dokazati i smanjiti taj dug? Erste banka tvrdi da nemaju ništa s tim dugom, a u Fini nemaju baš volje za pomoći. Svjesna sam i kamata, jednostavno dug ostaje skoro isti nakon toliko godina. I samo napomena to mi je jedina ovrha.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...
Dana 12. 09. 2022. u 22:06, Borbena7 je napisao:

U tom slučaju bi sve trebalo biti vidljivo iz Očevidnika FINA-e.

Hvala na odgovoru, ali sad se pojavila nova situacija. Naime kako mi je banka prodala dug agenciji ODLM Moneta zvali su me prije par dana i citiram imaju "akciju" ako im uplatim glavnicu u cjelosti da će mi se brisati ostatak duga. Dva puta su me već kontaktirali i poslali mail s naslovom Erste banke. Sve mi je to nekakva muljaža. Još su mi rekli prvi put da idem tražiti kredit u manje banke i da ne smiju reći u koje. Iskreno definitivno bih se riješila odmah ovrhe, ali to mi poprilično sumnjivo. Zanima me ukoliko im uplatim tražene novce oni i dalje mogu tražiti daljnja potraživanja? Tu mislim na kamate.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija