Jump to content

problemi sa susjedima


anonimno

Preporučene objave

Već godinama imamo probleme sa susjedima koji nas stalno napadaju oko zemlje koja se nalazi između naše i njihove kuće, a na koju ni mi ni oni ne polažemo nikakvo pravo, mi je niti ne koristimo za razliku od njih. Uglavnom prijete, viču - uznemiravaju već godinama. mi redovno zovemo policiju i ne ulazimo u rasprave sa njima jer oni jednostavno ne shvaćaju da nas ta zemlja ne interesira. Policija ne može ništa jer ih oni ne puštaju u kuću - kome se još možemo obratiti za zaštitu? ili što možemo tražiti od policije - kakvu vrst zaštite? To već traje godinama i pomalo me strah koliko moji roditelji još imaju strpljenja slušati konstantna vrijeđanja - teško je to opisati nekome tko nema slična iskustva....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako će Vas utješiti, ja imam takva iskustva. Isto, kao i Vi, neznam što raditi. Policija iziđe, nešto napravi po službenoj dužnosti, ili najčešće poziva strane da se smire i to mirno riješe. Ako i napišu prijavu ona pada na prvoj provjeri jer to su "bezazlene" svađe. I to tako traje i traje...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma ne, zemlja je bila njihova ali im je plaćena i sad je gradska (50-tih godina) ali on je hoće nazad. postupak što se toga tiče je završen i on nema pravo na povrat te zemlje - ali stvar je što se on okomio na nas koji smo sa drzge strane zemlje bez ikakvog razloga. Ono što mene zanima je zašto nama policija ne može pružiti nikakvu zaštitu???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

google-MUP- policijska uprava Zagrebačka - pitanja i onda kome upućujete, otvoriti će se prozor sa više alternativa.

Napišite svoj problem.

Osobno sam dva puta tražio odgovor i isti dobio u kratkom roku.

Ali gospodin koji je za zemlju uzeo naknadu u vrijene ekspropriacije ili radi nekih drugih propisa sigurno nemože tu zemlju dobiti na osnovu Zakona o povratu imovine i ona ostaje u državnom vlasništvu.

Ipak pokušajte pronaći tko tim zemljištem upravlja jer ako je tako on ipak bez dozvole iskorištava tuđu imovinu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija