Mare1501 objavljeno: 27. rujan 2022. Dijeli objavljeno: 27. rujan 2022. Dala sam svoju usteđevinu prijatelju na cuvanje do određenog datuma i kada je taj datum dosao novac mi nije predan jer je potrosio i nije ga htio vratit.Mene zanima dali se to zove KRAĐA ili kako se zove to djelo? Hvala na odgovoru.L.p. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
legalex odgovoreno: 27. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 27. rujan 2022. prije 4 sati , Mare1501 je napisao: Dala sam svoju usteđevinu prijatelju na cuvanje do određenog datuma i kada je taj datum dosao novac mi nije predan jer je potrosio i nije ga htio vratit.Mene zanima dali se to zove KRAĐA ili kako se zove to djelo? Hvala na odgovoru.L.p. Zove se utaja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mare1501 odgovoreno: 28. rujan 2022. Autor Dijeli odgovoreno: 28. rujan 2022. Hvala na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.