Jump to content

Kakvu kontrolu HRT moze provoditi?


osoarrogant23

Preporučene objave

Postovani,

U kucanstvu imamo 2 TV uredaja, oba dva su stara oko 7 godina. TV niti ne gledamo osim u vrlo rijetkim trenutcima kada gledamo Netflix. Sto se tice interneta placamo A1 pretplatu. Ne placamo uslugu televizije ili telefona putem A1. Ja nisam taj koji placa racune, no vidim da konstanto stize HRT pretplata. Moj otac placa homebox od A1 (to je kao prijenosni internet) za drugu lokaciju gdje boravi. Moj otac takoder ima radio uredaj u autu. S ovim me zanima postoji li potreba da placamo tu pretplatu? Ne govorim pravno, nego prakticki. Ne zelimo placati tu pretplatu, no imamo radio uredaj u autu, a vidim da se spominje kako HRT djelatnici mogu prokontrolirati stanje, tj. Posjedujemo li nesto od uredaja ili ne. Kako oni to kontroliraju? Znam da ih u stan pustati necu nikako.

uređeno: od osoarrogant23
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • osoarrogant23 je promijenio naziv u Kakvu kontrolu HRT moze provoditi?
  • 2 tjedna kasnije...
  • 4 tjedna kasnije...

Ukratko, mogu "provoditi" ono što im dupustite i na što pristanete iz neznanja. Inkasatori HRTa vole zastrašivati ljudi koji padaju na njihove iskaznice.

Najbitnija stvar za shvatiti je da s njima ne treba ništa raspravljati. Ako su vam već banuli na vrata a previše ste kulturni da istim vratima zalupite, onda na svako pitanje odgovorite sa "ne" ili "nemam". Uzmite papir i zapišite njihova ima i prezimena. Zapišite detalje o vremenu i mjestu. I nikako ništa ne potpisujte.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija