Jump to content

Bolovanje - komisija


skalari

Preporučene objave

Pozdrav,

Prošle godine krajem 4.mj operirala sam vratnu kralježnicu C5-C7. U 9.mj vratila sam se na posao i zaista bila bolje nakon provedene stacionarne terapije od 28 dana. Nakon nekog vremena sjedećeg posla opet mi se sve to upalilo itd.
Neurokirurg me šalje opet na stacionarnu terapiju koju mi HZZO ne odobri i zatrazim običnu fizikalnu u istoj ustanovi (40 km dalje od mjesta gdje zivim). 4.7 mi kreće terapija od 10 dana pa kontrola fizijatra, pa 15 dana pa kontrola.....i jos uvijek sam na terapijama. Sljedeća kontrola 2.11.i dogovor o produzenju. U međuvremenu sam obavila 3 pregleda neurokirurga koji preporučaju fizikalnu običnu ili stacionarnu i EMNG.

Imam i dalje bolove ali manje nego u pocetku terapije, prisutno trnjenje ruku i vrata i problem pri sjedenju (mogu sjediti cca 1h). I sada me zove doktor opće prakse da moram na komisiju? Šta sada? Mogu li oni meni ukinuti bolovanje? Imam sve nalaze, čekam još kontrolni MR vratne i onda opet pregled neurokirurga. Što mi je činiti sada osim otići na komisiju? Kako im objasniti da posao nije problem raditi ali je problem sjediti? Terapije su mi udaljene 40 km u jednom smjeru i ne trazim putne troškove jer su top ustanova i vidim pomak na bolje (a mislim da u bližoj okolici niti nema tih svih sprava sa kojima ovdje rade). 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija