Zuzu566 objavljeno: 27. listopad 2022. Dijeli objavljeno: 27. listopad 2022. Dakle ovako ukratko. Znaci imam malo djete od 11. Mjeseci i odvratne susjede konstano nas maltretiraju psihicki. Ja sa svojim djetetom ne odlazim u setnje i skoro nikako van na dvoriste jer doticni nas cjelo vrijeme snimaju i prate znaci ak idemo u setnju idu i oni od jednom sa svojim psom ili ako ne tako onda se autom idu provozat da vide kako idemo. Izadem van s djetetom oni vani smiju mi se doslovno u facu i bulje, onda razgovaramo vani oni prisluskjuju i snimaju nase razgovore, policija je obavijestena ali niko nista ne poduzima. Sto poduzeti vise da se stane tome na kraj jer ovo stvarno nije normlano, ne mogu iz kuce a da nisam ispred kamera na svom dvoristu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Irmgard odgovoreno: 28. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 28. listopad 2022. Bok, Sve dokumentirajte , znaci datum? U koliko sati ? I tocno mjesto gdje Vas prate? Za sve pisite protokol, jer ovdje se radi o kaznenom djelu: "Nametljivo ponasanje" I "snimanje bez Vase dozvole" Upozorite te osobe pisenim putem preporuceno, sto prije: "da prestanu Vas pratiti i snimati i presluskivati. " znaci pismeno uruceno i da cete podnjeti kaznenu prijavu ako ne prestanu. I to pismo sebi kopirajte prije nego sto posaljete i dostavu urucenu od poste cuvajte za kaznenu prijavu. Da imate dokaz da je takvo ponasanje protiv Vase volje i da ste upuzorili te osobe da prestanu stim pracenjem. Zapisite sva dosadasnjih pracenja, snimanja svega sto se sjecate u jedan protokol, ako imate za to i svjedoke i njihova imena u tocnim situacijama zapisiti. Ako to traje duze vrijeme nekih 3 mjeseci-do 6 mjeseci mozete sa svojim protokolom koji ste vodili za to vrijeme i zapisanim (Vasim) svjedocima , otici kod odvjetnika da napise Kaznenu prijavu , zbog: "Nametljivog ponasanja" I "nedozvoljenog snimanja" Sve najbolje , i da se rijesite problem Vam zelim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.