Jump to content

Poziv centra za socijalnu skrb


DrAnte

Preporučene objave

Moj kolega je dobio poziv centra za socijalnu skrb. Ne radi se o razvodu, nego su on i supruga bili optuzeni od strane centra da su prekrsili roditeljske duznosti sto nije egzaktno dokazano. Proveden je nadzor koji je istekao prije 2 godine.

Ima li centar pravo ostatak zivota njih pozivati na razgovore, upadati im doma bez najave, izricati im neke nove mjere, a sve bez da su ucinjena bilo kakva nova krsenja i bez da je roditelje itko opet prijavio?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...
prije 1 sat , Ancica je napisao:

za što su točno bili prijavljeni? tko ih je prijavio prvi put? czss izlazi na teren i po anonimnoj prijavi. što je pisalo u izvješću nadzora? 

Prijavila ih je bolnica jer su doktori mislili da su roditelji izazvali bolest djeteta. Poslije je u drugoj bolnici utvrdjeno da nije tako nego je ta bolest genetska. Centar samo usmeno priznaje misljenje druge bolnice, ali nece da napisu da su roditelji u bili pravu kad su tvrdili da nisu krivi nista. Onda ih povremeno pozivaju na razgovore, pilaju ih, dolaze doma iako nema dokaza da su roditelji nesto skrivili. Svaki put se socijalci pozivaju na to da im je prije bila izrecena mjera i da zato oni imaju pravo upadati doma i pozivati ih na razgovore. Imaju li ih pravo pilati do kraja zivota?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija