Jump to content

problem sa doktoricom opće prakse


milka1943

Preporučene objave

Dakle...desetak godina imam problem sa donjim dijelom leđa,školski primjer išijalgije,obično se javlja na prelazu sa toplijeg na hladno vrijeme...dva tjedna(10 radnihdana) sam doma,ležim,odmaram i na kraju sve bude kako treba...zadnji put kad me "zakočilo" doktorica se počela derati na mene bez ikakvog razloga,nije mi ni pitala kako sam,što mogu napraviti ili ne i odmah mi je rekla da ću u idući ponedjeljak (a to je nakon 4 radna dana)ići na posao...naravno da nisam mogao,nego sam morao koristiti godišnji odmor tjedan dana...imam li ikakva prava tražiti neku komisiju kojoj bi se požalio na rad dotične doktorice,na koji način to tražim i šta zapravo mogu očekivati ako do te komisije i dođe,i koliko se čeka da se ta komisija sazove?

hvala unaprijed na pomoći

lp

uređeno: od milka1943
Nedostatak informacija
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nema komisije, pritužbe imate pravo podnijeti Ravnatelju Doma zdravlja, Povjerenstvu za zaštitu prava pacijenata Županije kojoj pripadate, kao i HZZO-u ako je navedeni liječnik pod ugovorom.

Inače ako smatrate da je Vaš odnos sa liječnicom narušen jednom godišnje možete promijeniti Vašeg izabranog liječnika.

Samo za informaciju: i liječnici su pod kontrolama i mogu biti kažnjeni radi davanja ne opravdanih bolovanja, mislim na bolovanja dužeg karaktera bez nalaza ili preporuke specijalista...jasna mi je bol ali ako gledate iz perspektive da osoba koja je operirala ručni zglob (primjer iz prve ruke) ima pravo na 2 tjedna bolovanja uz sve nalaze jasna je reakcija (ne opravdavam način) Vaše liječnice na zahtjev bez nalaza za 10 dana bolovanja, ako je zahtjev bio bez preporuke/nalaza specijaliste.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I ja sam imao problem, samo su meni oštećeni svi segmenti kralježnice. I nakon svih terapija i nalaza specijaliste koji glasi: Nema poboljšanja, te se ni ne može poboljšati, KOMISIJA mi ukida bolovanje!

A ta ista komisija kažnjava liječnike opće medicine za davanje bolovanja na teret Države

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija