Jump to content

kazna za mobitel-hitno


dimond

Preporučene objave

dok sam bio u službenom vozilu, zaustavio me policajac te mi napisao kaznu od 500 kn za razgovor i držanje mobitela u vožnji. NIJE TOČNO. Sl.vozilo mi ima hands free uređaj instaliran te tada mob. stoji fizički pokraj lijevog uha, te sam stajao u koloni i bio naslonjen na njega. Ispisom poziva je dokazano da nema razgovora u to vrijeme. Pisao sam prigovor na Mup + Dobio sam za sud poziv. Kako to rješiti sad na sudu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Upravo tako cete objasniti sucu kako je i bilo, vozili ste s hands free uređajem i policajac je pogriješio. Ako ste imali nekog sa sobom u autu tada Vam gotovo siguran uspjeh, tj.neplaćanje kazne. Samo mirno, objasnite sucu kako ste Vi svjesni svih rizika koje donosi razgovor BEZ handsfree uređaja i da nikad ne razgovarate bez njega. Neće biti problema. Sretno :-D

:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne mogu proći pored ovoga a da ne komentiram. zašto bi vas prijavio za držanje i razgovor u vožnji, ako mobitel niste držali, tj. da je to zapravo umjesto vas obavljao hendsfree uređaj kojeg je on morao vidjeti kad vas je zaustavio........i kakav je to hendsfree uređaj na kojem stoji mobitel, obično je to samo slušalica koja stoji na vašem uhu...... (malo sam tutlek kaj se tiče tih uređaja.....). :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

stvarno nisam držao mobitel u ruci. Plicajac se zabunio, definitivno. A i znamo kakva je policija. Kao uvijek su u pravu, ALI ,EVO BIO SAM NA SUDU I SVE JE RJEŠENO. SUTKINJA JE SHVATILA O ČEMU SE RADI I SVE PRIHVATILA , JEDINO ĆE SE TRAŽITI ISPIS RAZGOVORA U TO VRIJEME. HVALA SVIMA, PROBLEM RJEŠEN... :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija