Jump to content

Ovrha na NIO obrascu


jasandra

Preporučene objave

Pozdrav, molim pomoć oko ovrhe koja je na NIO obrascu a firma koja je ovrhovoditelj je likvidirana i brisana iz sudskog registra 2022.g.

Ovrha je iz 2009.g. primljena u finu 2015. a isknjižena 2019.g. Nije se mogla naplatiti a u međuvremenu je firma likvidirana i brisana.

Podižemo kredit a banka traži čisto sve iz Fine. Kome da se obratim za brisanje ovrhe....navedena je oznaka OV pa pretpostavljam da je sud u pitanju.

Da li uopće imamo pravo na brisanje ovrhe?

 

uređeno: od jasandra
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ono što vidim iz NIO obrasca (nemam preslik ovrhe) je broj ovrhe OV..../09 NSD....datum primitka u Finu 2014.g. a datum prestanka izvršavanja 2018.g. Prestanak izvršavanja je po dužnosti Fine da ovrhe koje se nisu naplatile u roku 3.g. budu isknjižene. Blokada računa od strane Fine je i dalje bila aktivna ali od strane ovog ovrhovoditelja nitko nije poduzimao nikakve radnje po pitanju ovrhe a novo saznanje je da je ovrhovoditelj likvidiran i brisan iz sudskog registra. 

 

uređeno: od jasandra
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija