Jump to content

Zalba na odabir kandidata


mamanana

Preporučene objave

Postovani, trebala bi Vas savjet vezano za žalbu.Kako i na koji način da se zalim na odabir kandidata primljenog na posao u jednom gradskom vrticu. Radi se o natjecaju za posao spremacice servirke,ja radim u tom istom vrticu vec 2 godine kao zamjena za bolovanje i cekala sam  te mi je i obecano od strane ravnatelja da cu ja dobiti taj posao jer je jedna gospođa otisla u mirovinu.Zadnjih 6 mj sam radila uzastopce na tom radnom mjestu ne kao zamjena vec sam bila na "upraznjenom radnom mjestu",no prije 5 mj su zaposlili jos jednu zenu kao zamjenu za bolovanje i bas ta zena je dobila posao. Ta zena se od početka hvalila da ima veze kod gradonačelnika te je bila poprilično sigurna u sebe,ja sam se unatoč tome nadala tom radnom mjestu jer sam ipak imala bolji ugovor od nje no ispalo je da sam  bila u krivu i veza je pobijedila. Pa pitam ja vas kako i na koji način se zaliti i kome tocno?? Znam da mi mogu sluzbeno odgovoriti da je  ona zadovoljila sve uvjete no kako to da onda nisam ja zadovoljila a 2 godine su me uzastopce zvali kad je god netko otisao na bolovanje i ja sam im svaki put bila dostupna. Napominjem da sam pri otvaranju natjecaja imala svu urednu dokumentaciju koja se od mene zahtjevala.

Srdačan pozdrav

mamanana

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 22 sati , sivko je napisao:

Ne piše Uputa o pravnom lijeku?

Ne,na obavijesti pise samo da je kandidat udovoljio svim uvjetima

prije 7 sati , gala385 je napisao:

Ne postoji žalba na rezultate natječaja u predškolskim i školskim ustanovama. Samo prijava prosvjetnoj inspekciji koja nije nadležna provjeravati rodbinske odnose ili veze, već je li natječajni postupak sukladan propisima.

Da,a to sto je javna tajna kako se po političkim vezama dobivaju poslovi to ja ne mogu dokazati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija