i.g.o.r objavljeno: 28. svibnja Dijeli objavljeno: 28. svibnja Poštovani, prekjučer u petak mi je došla policija i ušli u dvorište sa stražnje strane obiteljske kuće po prijavi za glasnu muziku. Došli su u 22.45h, po dolasku sam ugasio muziku i uzeli su podatke. Do sada sam bio u uvjerenju da je eventualno dozvoljeno do 23.00h “biti glasniji”. Čitam zakon, ali ništa egzaktno ne piše. Da li mi netko može pomoći po tom pitanju molim Vas? Unaprijed zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 28. svibnja Dijeli odgovoreno: 28. svibnja U zakonu nije propisano vrijeme, tako da buka može smetati u bilo koje vrijeme dana. To što su ti uzeli podatke ne znači ništa konkretno, trebalo im je za izvješće koga su zatekli, a da su te mislili prijaviti, morali bi ti reći il idati psianu obavijest. Doduše, to mogu i naknadno, a u postaji možeš provjeriti hoće li te tužiti. stradivari 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
i.g.o.r odgovoreno: 28. svibnja Autor Dijeli odgovoreno: 28. svibnja Hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.