Jump to content

1 iskustvo ispita bez objave komisije


Katy555

Preporučene objave

Drage kolegice i kolege..

Još jedna u nizu koja je bila na ispitu i koja je PROŠLA :-) (JEEEEEEEEE)

Jako sam sretna iako još nisam niti svjesna što mi se dogodilo…valjda će doći do sivih stanica da je i tom mučenju / učenju kraj..

Iskreno sam bila čitala na ovom forumu mnoga iskustva kako je bilo, kako je tko doživio ispit, itd. Moje iskustvo je isto bilo dobro..pa prošla sam ispit jel tako..ali nisam baš od onih koji će uljepšavati ovo iskustvo i minorizirati ga kao neki..npr. nije to bilo tako strašno i sl. Ljudi moji..to je strašno..panika vas 2 sata prije ispita hvata da jedva dišete, ne možete pričati, srce vam lupa kao da će iskočiti iz prsnog koša..to je prava istina..kod 1 ispitivača ja sam skoro mucala od straha - ma kaj skoro - jesam ;-) , jedva sam sklapala rečenice, ali se malo pomalo čovjek opusti i onda ide ok..

Moje iskustvo.. s obzirom da sam i ja bila jedna od onih koji nisu uspjeli saznati komisiju prije nego što sam je saznala na 1 dan pismenoga..gle..nemojte se opterećivati sa time..što je..tu je..učite ko ludi..nama vam druge..što se prije pomirite s tim, to bolje..ja sam od četvrtka do nedjelje prošla sve ispitivače po pitanjima..jest da sam spavala po par sati samo, ali se može..adrenalin vas tjera i daje vam snagu..vjerujte mi..možete to i vi..samo hrabro..

 

Nadam se da sam barem nekolicini od vas ipak uspjela barem malko dočarati kaj vas čeka.. nemojte shvatiti ovo kao strašenje ali je ipak ovo teško..ali sve u svemu zadnje nadam se takvo iskustvo u životu..sada će biti samo lakše :-)

 

Ali je doista osjećaj kad vam pruže ruku i kažu da ste položili nevjerojatan..isplati se sav trud koji ste uložili u pravosudni ispit..

 

Puno hvala svima koji su objavljivali pitanja, komentare koji je ispitivač kakav..to je od neopisive pomoći jer bez toga ne bi tak skoro položila ispit..

 

Lijepi pozdrav svima koji idu u budućnosti polagati ispit.. booook

:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

cestitam, kolegice!

ja izlazim u svibnju, pa je svako iskustvo dobro došlo.

hvala na iskrenim odgovorima. mislim da oni koji kažu da je to sitnica imaju jako dobru vezu, jer to nikako i nikome ne može biti jednostavno. da je tako, svi bi diplomirali pravo u 4 godine, a dobro znamo da nije tako.

dakle, još jednom ti iskreno čestitam!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija