dizzzo objavljeno: 26. lipnja Dijeli objavljeno: 26. lipnja Početkom siječnja napravio sam prometni prekršaj. Nakon što sam dobio prekršajni nalog osobno sam predao žalbu u PP Zagreb te se na urudžbenici vidi da je datum predavanja žalbe 23.2.2023. Na espisima sam upravo dobio rješenje da mi je prigovor odbačen zbog nepravodobnosti. Naime, na primjerku prigovora koji je zadržala policija datum na skeniranoj urudžbenici (vidljivo na espisima) stoji kao 23.4.2023 (?!). Dakle, policijski službenik koji preuzima žalbe je na žalbi poslanoj prekršajnom sudu unio krivi datum zbog kojeg je moja žalba na prekršaj presuđena kao nepravodobna. Što mi je činiti? Kome se mogu žaliti s obzirom da na sudskom rješenju piše kako protiv tog rješenja nije dopuštena žalba? Unaprijed hvala na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mikica1 odgovoreno: 11. rujna Dijeli odgovoreno: 11. rujna Morali ste prilikom predaje prigovora tražiti jedan primjerak za sebe sa datumom primitka. Ili poslati poštom . Ili na mail drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.