Bak2020 objavljeno: 6. srpanj 2023. Dijeli objavljeno: 6. srpanj 2023. Bok. Vozim taxi, uber... Danas me zaustave na nacin da voze iza mene i samo sirena, ja stanem i o da standard osobna, prometna... Traze vatrogasni kojeg nemam ok kazna Vide zatamnjena prednja stakla i to je kazna, ostalo je bilo uredu... Kaze mi policajka doci ce ti kazna doma. Niti je sta zapisano niti je slikano! Jel to moguce? Zanima me kolika je kazna za aparat i za stakla. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sivko odgovoreno: 7. srpanj 2023. Dijeli odgovoreno: 7. srpanj 2023. Vjerovatno su im podaci ostali na displeja ukw veze, tako da imaju sve.200+100 eura. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
stradivari odgovoreno: 8. srpanj 2023. Dijeli odgovoreno: 8. srpanj 2023. ps. vjerovatno su sastavili Zapisnik o tehničkom pregledu na cesti, to ti je vidljivo cijeloj prometnoj policiji, zato digni folije s prednjih stakala jer će te drugi put odvest na izvanredni. drot13 1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bak2020 odgovoreno: 8. srpanj 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 8. srpanj 2023. Dana 07. 07. 2023. u 6:50, sivko je napisao: Vjerovatno su im podaci ostali na displeja ukw veze, tako da imaju sve.200+100 eura. Nije prestrasno ako budem mogao platit pola. prije 4 sati , stradivari je napisao: ps. vjerovatno su sastavili Zapisnik o tehničkom pregledu na cesti, to ti je vidljivo cijeloj prometnoj policiji, zato digni folije s prednjih stakala jer će te drugi put odvest na izvanredni. Teska srca ali cu ih morat skinit. Hvala na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.