Jump to content

Pokušaj ubojstva


help77

Preporučene objave

Pozdrav, 

Osobu je pretukao dečko a zatim ju je pokušao i ubiti. Počinitelj je bio pod utjecajem alkohola (možda i droge) te je žrtva davala do znanja da je u životnoj opasnosti. Rekla je da ne može disati, da će umrijeti ako ne prestane. Ima ozljede po cijelom tijelu no ništa nije slomljeno. Policija je pozvana, oni su rekli da “može ići prijava, a i ne mora. Sto ljudi sto čudi.” Sigurna kuća je rekla da je policija obavezna podnijeti prijavu ako je žrtva ozlijeđena. 
 

Koja su prava te žrtve s pravne strane? Kako se zaštititi od takve osobe? Ozljede smo poslikali za svaki slučaj jer policija nije. Isto tako, počinitelj je već prijavljen za fizičko nasilje prema istoj žrtvi, prije, dok su živjeli u drugoj državi. Počinitelj je također taj dan prijetio drugoj osobi kod koje je žrtva smještena. 
 

Hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tu mora ići prijava, a osoba treba otići kod liječnika radi medicinske pomoći i evidentiranja ozljeda. Bolnica obavještava policiju koja onda mora podnijeti prijavu, ako to nije ranije napravila, a osoba može podnijeti i kaznenu prijavu državnom odvjetništvu. Uglavnom, to ne bi smjelo završiti samo na pozivu i izlasku policije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija