lidiafx objavljeno: 14. rujan 2023. Dijeli objavljeno: 14. rujan 2023. Nakon razvoda nastavili smo zivjeti u istom kucanstvu (stan). Domacinstvo i obaveze bile su iste, kuhanje, pranje, racuni, pa i isti krevet, kao da se i nismo rastali. Bilo je mirenja i svađa. Tada je nas sin imao 2 god, a sa nama je zivio i njegov sin iz prvog braka (punoljetan). Suprug se razbolio i veci dio skrbi oko njega sam vodila ja sve do njegove smrti. Od sluzbenog razvoda do njegove smrti je proslo 5 godina. Da li se taj period smatra vanbracnom zajednicom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 14. rujan 2023. Dijeli odgovoreno: 14. rujan 2023. prije 1 sat, lidiafx je napisao: Da li se taj period smatra vanbracnom zajednicom? Ne, treba je dokazati, a postupak ovisi o tome za što Vam je to potrebno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lidiafx odgovoreno: 14. rujan 2023. Autor Dijeli odgovoreno: 14. rujan 2023. koji i kakav je postupak dokazivanja? Ja sam se odrekla imovine, koristim svoju mirovinu itd. Naime, to je licne prirode da "zacepim" sinu usta!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.