Olaf 2 objavljeno: 26. rujan 2023. Dijeli objavljeno: 26. rujan 2023. Dijete ima 16 godina po drugi put joj vadim osobnu iskaznicu otac ne komunicira niti placa alimentaciju nikada od djetetove sedme godine, imamo zajedničko skrbništvo nemogu podići osobnu bez njega na policiji mi nedaju bez njega on se uopće ne javlja ni na koji način, bila sam na centru za socijalnu skrb i oni mi nedaju nikakvu potvrdu da mogu podići osobnu nego moram cekat njihovo rješenje od savjetovališta i pokrenuti tužbu za skrbništvo a djete mora sa školom na izlet u sklopu škole i šta da radim kako da joj podignem osobnu to traje dva mjeseca a rekli su da će bit za pola godine a njoj treba sada Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Borbena7 odgovoreno: 26. rujan 2023. Dijeli odgovoreno: 26. rujan 2023. Nikako bez suda, a uz tužbu bi trebalo podnijeti i prijedlog za privremenu mjeru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
luge07 odgovoreno: 5. listopad 2023. Dijeli odgovoreno: 5. listopad 2023. U mojem slučaju bivši suprug je bez moje suglasnosti predala zahtjev za osobnu i podigao osobnu a imamo zajedničko skrbništvo s time da stanuju i žive s njim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sara_h odgovoreno: 8. listopad 2023. Dijeli odgovoreno: 8. listopad 2023. I u mom slucaju na policiji mi je receno kako su prije roditelji trebali bar jedan podnijet a drugi preuzet, medjutim ja sam bez problema podnijela te preuzela osobnu iskaznicu iako je kcer na ocevoj adresi, a ja sam na drugoj. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.