Jump to content

Vozačka+registracija


anonimno

Preporučene objave

Stvari stoje ovako. Imam 19 godina. Vozio sam od starog auto poslije 23h. Policija me zaustavila. Nisam imao vozačku kod sebe (300kn pretpostavljam). Ispostavilo se da je starom istekla registracija prije mjesec dana a on je potpuno zaboravio na to. Skinuli mi tablice i isključili iz prometa. Milsim da za to mogu očekivati kaznu oko 1500kn. Jesam li nešto previdio?

Da li uopće policajci vode računa o upravljanju vozilima za osobe poput mene kojima je dozvoljeno do 23h. Mene su već par puta zaustavili poslije 23h, sve je bilo uredno (alkotest,oprema...) te mi nikad nisu niti spomenuli 23h.Vaša iskustva te eventulana kazna????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

šta je sa osiguranjem? pretpostavljam da vozilo nije niti osigurano? za registraciju odgovara onaj koji upravlja neregistriranim vozhilom, a za osgiranje vlasnik. stoga i za oca će biti čestitka. neznanje neopravdava. ako nije produžena registracija kad ona prethodna istekne, tablice treba vratiti. ne mogu ni za koga tvrditi i reći da oni kontroliraju mlade vozače, ali u vašem slučaju vam je to još trebalo....imate vi i većih prekršaja od toga. to što vam nikad nisu napisali kaznu za vožnju poslije 23 sata nije nešto čime se trebate hvaliti, bogu hvala da se ne desi nešto strašno, inače.......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija