Jump to content

Lažno prebivalište


mamacitabonita5

Preporučene objave

Poštovani prijavila sam susjeds koji preko 10 godina ima lažno prebivalište. Policija mi je službeno odgovorila da je policijskim nadzorom utvrdjeno da osoba stvarno ne živi na mjestu prebivališta i da će službenici sada postupati sukladno odredbama članka 12 Zakona o prebivalištu.

Nakon toga susjed koji dodje u kucu 2 puta godisnje po 2 dana odjednom dolazi i tu je vec 7 dana, vjerojatno je dobio neku obavijest od policije o terenskoj provjeri.

 

Sto sada slijedi? Policija je rekla da osoba tu stvarno ne zivi postupat ce po članku 12 doći na adresu susjed će biti tu?! I ukoliko susjed kaže da tu živi što se dogodi. Ja ću reći da on tu ne živi no treća kuća je njegov bratić i on može reći da mu bratić tu živi? Što ako netko da lažnu izjavu?

 

Tablice automobila od susjeda su na Splitu jer čovjek živi u Splitu i u kucu dodje realno godinama 1-2 puta godisnje na vikend. Hvala svima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala Vam Drot na pomoci. Pricekat cu jer je gospon susjed usko povezan sa nacelnikom lokalne policijske postaje po politickoj liniji. Tek su mi iz lokalne postaje odgovorili nakon sto sam lokalnu policijsku postaju prijavila zbog nepostupanja po mojoj prijavi Mupu u Zagreb.

 

Necu odustati jer me taj susjed godinama prijavljuje za sve zive gluposti (neosnovano, ali dovoljno da mi neda mira) a tu ne zivi.

 

Kad god dodje na vikend svadja se urla, moja djeca sve slusaju uzas. Problem je nastao sto je njegova kuca izmedju moje 2 parcele a ja ne zelim kupiti njegovu kucu, on se osjeca u sendvicu zbog mene a ja mu nista lose ne cinim osim sto ocito zivim tu gdje zivim. Obzirom da je uzasno zao prema meni a sam vara drzavu laznim prebivalistem zelim da zakon bude pravedan.  

Vjerujem da ce laznim iskazima reci da tu zivi zato je tu i dosao. Svakako cu javiti sto je bilo. Hvala jos jednom na pomoci.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija