Jump to content

Kazna za voznju bez registracije ponovno poslana


kristian11

Preporučene objave

Moja makja je vozila moj auto, posto ja nemam vozacku, isli smo ja i ona zajdeno sa posla. Nismo imali novaca za registraciju, tj. poslje sam saznao da je nju bilo strah ici na tehnicki jer nije znala dali ce proc auto. Nevazno. Zaustavljeni smo manje od pola kilometra od kuce, cobra 11 tip auta, mama je dobila kaznu u posti, na njezino ime, platila pola u roku od 3 dana, sto je bilo 100-130 eura neznam tocno. Nakon mjesec dana dobio sam u posti od Policije 2 posiljke. Jedna me obavjestava da je moj auto zaustavlje TOG ISTOG DANA kada smo zaustavljeni (prije mjesec dana) i da sam duzan platiti kaznu. NIGDJE nepise kolko je kazna na sva tri papira iz te posiljke. Na DRUGOJ posiljci, isto 3 papira, ovaj put u vece detalje kazne. Pogresan datum zaustavljanja zapisan, kazna je skocila na 663,61 eura a na uplatnici na trecem listu je napisano 66,31 euro... Ponavlja se pogresan datum zaustavljanja i pogresan datum isteka registracije auta. Sta da radim?

uređeno: od Borbena7
Naslov
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Izgleda da je 66,31 eura za njihov trosak izdavanja kazne, a ovih 663 eura zbog police osiguranja (kojeg smo imali digitalno ali ne fizicki, sve napravljeno online) i ne registriranog vozila zajedno. I navodno da imam jos jednu kaznu od 90 eura jer sam dozvolio majki da vozi moj auto, dobro, uredu. Svejedno je dan zaustavljanja kriv, ali smo pogledali dan istek registracije i izgleda da smo mi pogrijesili kod toga, ne policijska postaja. Ako sam imao policu osiguranja online a ne fizicki jeli mogu zatrazit da mi oproste ovih 663 eura?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Kazna za voznju bez registracije ponovno poslana

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija