Jump to content

Udaljenost objekta od mede


pxenija

Preporučene objave

Dobar dan svima,

 

ako mi netko moze odgovoriti na slijedece.

Kolika mora biti udaljenost objekta od mede?

Znaci susjed je bez da nas puta napravio ogromnu supu za traktore,strojeve itd.. Ja sam angazirala mjernika (cekamo da izadu na teren) ali me zanima da li se on morao odmaknuti od mede, jer moj tata tvrdi da je napravio objekt direktno na medi. Ako je.. da li mi mozemo traziti da se objekt srusi? Odnosno da li imamo osnove za podizati tuzbu. I jos ne znam da li je relevantno da ta njegova supa granici sa nasom bascom, ne dvoristem ili kucom.

Za svalu informacijusam zahvalna.

Lijepi pozdrav 

Xenija

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mene bi ovdje puno više zanimalo ima li susjed ikakve papire za tu svoju šupu. Pretpostavit ću da se radi o građevini s krovom i zidovima. Kažete da je ogromna. Ovdje se radi o bar dvostruko većoj kvadraturi od one dozvoljene zakonom. Provjerite da li je ucrtana na katastarskom planu, možda i u Gruntovnici da li se spominje kakav legalan objekt te površine. Prijavite ga građevinskoj inspekciji. Novac za mjernika je bačen u smeće, jer ako se uistinu radi o nelegalno izgrađenom objektu, bolje da angažirate odvjetnika koji će raditi pritisak na građevinsku inspekciju ako ih sami ne uspijete izvući na teren, čak ni s požurnicama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija