Jump to content

Tužba protiv bolnice u Dubrovniku i protiv liječnika


Antizza

Preporučene objave

Pozdrav

Zanima me sto moram napraviti da pokrenem tužbu protiv bolnice u Dubrovniku I izvjesnog doktora. Moja sestra usla je sredinom kolovoza kako bi se zaliječila od posljedica crijevne viroze (boluje od ulc. Kolitisa koji se pokrenuo nakon toga). Imala je preko 60 kila i relativno dobrog opceg stanja. U međuvremenu tokom dva mjeseca spala je na 49 kila, doktor koji ju vodi nije ga bilo zadnja dva tjedna. Pustili su je doma prije deset dana , polumrtvu, dehidriranu. Sada se bori za život, spala je na 45 kila i ne nadamo se pozitivnom ishodu. Znali su da ne moze jesti i iscrpili su je i nisu se potrudili u nikojem smislu da je oporave, zapustili ju maksimalno. Stanje se malo popravilo nakon sto je moja majka odnijelo ‘mito’ sestrama u vidu cokolade i  nescafea. Moja snazna vesela sestra broji zadnje dane na kaucu u dnevnim boravku i nikome nije jasno sto se desavalo ta dva i pol mjeseca u bolnici. Doktora nigdje , ni u bolnici ni na telefon da ikome iz obitelji objasne sto joj se desilo. Sada je na brizi roditeljima od 70+ godina i svi se borimo za njen zivot zahvaljujuci teskoj nebrizi bolnice i doticnih lijecnika s odjela. 

uređeno: od Antizza
Tipfeler
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Antizza je promijenio naziv u Tužba protiv bolnice u Dubrovniku i protiv liječnika
  • 2 tjedna kasnije...

S obzirom da su zastarni rokovi dugi, pričekao bih svršetak liječenja vaše sestre i onda poduzeo daljnje korake. No, možete i već sada. Važno je da priložite relevantnu medicinsku dokumentaciju. Savjetujem podnošenje prijave kod Općinskog državnog odvjetništva, a ako nemate nikakva pravna znanja, savjetujem Vam i odvjetnika.

Nadam se u pozitivan ishod - liječenja prije svega.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija