Dabar14 objavljeno: 21. studeni 2023. objavljeno: 21. studeni 2023. Pozdrav. Imam zaštičen račun više godina, a od ove godine četvrtinu plaće računovodstvo šalje u Svea ekonomi bez da ide preko računa. Momentalno sam 3 mjeseca na bolovanju i raćunovodstvo je isplatilo tu četvrtimu plače njoma, iako na bolovanju ne podležem ovrhi. Zanima me kome da se javim za povrat sredstava koja su im isplačena dok sam na bolovanju. Citiraj
TonyBob odgovoreno: 21. studeni 2023. odgovoreno: 21. studeni 2023. Onome tko vam ih je uskratio. Nije ih Svea otela već ih je firma proslijedila njima. Citiraj
Dabar14 odgovoreno: 22. studeni 2023. Autor odgovoreno: 22. studeni 2023. prije 16 sati , TonyBob je napisao: Onome tko vam ih je uskratio. Nije ih Svea otela već ih je firma proslijedila njima. Hvala na odgovoru. Imate saznanja dali oni to moraju vratiti ili je to njihova dobra volja. Citiraj
TonyBob odgovoreno: 22. studeni 2023. odgovoreno: 22. studeni 2023. prije 4 sati , Dabar14 je napisao: Hvala na odgovoru. Imate saznanja dali oni to moraju vratiti ili je to njihova dobra volja. Pa postupili su protivno zakonu. Mogu se angažirati i tražiti povrat od ovrhovoditelja a i ne moraju. Vama uvijek ostaje opcija da ih prijavite inspektoratu ili sudskim putem tražite ono što vam je protuzakonito oduzeto. ninanana 1 Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.