Jump to content

Lažna prijava


luge07

Preporučene objave

Poštovani,

Prije 2 tjedna dok je kćer bila na vikendu kod mene, problem se desio kada je druga kćer javila sestri da ne dolazi dom jer tata "pizdi" zbog naušnica koje ne mogi naći(naknadno su se našle). Da se boji i da želi izaći iz stana i otići k prijateljici. Kćer koja je kod mene zbog straha da ako se vrati da će dobiti batine i da će ju maltretirati i za sve kriviti, zove policiju i prijavljuje. Obavljen je razgovor s njom. Kćer je poruke koje je imala sa drugom spremila. 

Druga kćer je otišla i policija ju nije mogla kontaktirati jer je isključila mobitel. 

U večernjim satima su ona i bivši suprug na policiji,gdje su me prvo zvali da dođem po dijete da otac ostaje u pritvoru, a zatim bi za pola sata ponovo zvali da ne trebam dolaziti jer nema osnove za kaznenu niti prekršaju prijavu te ih puštaju. 

Kćer koja je kod mene bila nije se vratila taj dan zbog straha kako će otac reagirati ostala a po sudskoj odluci je do 18 sati trebala biti kod mene. 

Vratila se sljedeći dan jer joj je otac rekao da ju neće tući. Izostala je sa nastave, a ja ne smijem opravdavati njene izostanke jer je on tako rekao razredniku. 

I sad slijedi

Bivši suprug prijavljuje kćer za lažno prijavljivanje! 

Kćeri prijeti da mora izjaviti da sam ju ja nagovorila da ga prijavi, da sam mu prijetila preko telefona da ga budem ozlijedila,što nije istina. Da ako ne izjavi ono kaj joj kaže, da će snositi posljedice. 

Ja imam uvjetu kaznu od 6 mj. koja istiće u 5 mj. sljedeće godine. Ako prođe prijava ja idem u zatvor i gubim posao a time oni alimentaciju. 

Novce za advokata nemam, živim mj od 150 Eura, dok platim stan, režije i alimentaciju. 

Dijete je strgano, ne želi meni problem ali je pod utjecajem oca jer se boji posljedica ako ne izjavi kak on kaže.

Što mi je činiti

Lp

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija