Jump to content

Povrjeda dostojanstva na poslu


TOMY40

Preporučene objave

Dana 14.11. kolegica mi je donijela na na moje radno mjesto odnosno stol građevinski alat i građevinski materijal iako sam ju dobronamjerno upozoravao da to nije etično, nego da tu primopredaju obavimo izvan školske ustanove. Iako smo bili u vezi i prekinuli. Na što sam ju upozorio usmeno da se ponaša ljudski i dostojanstveno na radnom mjestu. Što smatram ne primjerenim i ugrožavanjem dostojanstva mene kao djelatnika. Isto tako poslao sam joj poruku preko mobilnog aparata. Spreman sam pokazati poruku. Upozorio sam ju ponovno da se ponaša dostojanstveno i etično kako doliči osobi na radnom mjesto usmeno i od nje zatražio da se sastanemo izvan radne okoline koja nema veze našim privatnim razmiricama. Nije me poslušala. Već je slijedećeg dana donijela na radno mjesto tri flis deke isto tako stavivši na stolicu gdje sjedim. Ovo recidivističko ponašanje je za svaku osudu. Dana 16.11. privatnom porukom upozorio sam ju po nekoliko puta na odgovorno,etično i moralno ponašanje. Prije toga tog dana sam ju upozorio uz riječi: „ na poslu si ponašaj se normalno i ljudski prema meni”. Na što mi je odgovorila da se maknem ili da može proći. Ovo sam napravio u dobroj namjeri ne da ju prozivan pred svima. Nekoliko dana poslije u prolazu od ulaza škole do male zbornice zatekao sam kolegicu Jelenu koja je bila na putu prema razredu. Pozdravivši ju obratio sam joj i zamolio da pronađe vrijeme posije posla koji dan da razgovaramo. Na što mi je odgovorila: „Kaj da ti vratim novce, budem. Kaj treba ti da ispatiš bivšu.” I ona je dalje produžila prema razredu. Tada sam joj se ponovno obratio s riječima: „ponašaj se ljudski”, ona se okrenula i rekla mi da ju ometam u poslu. 

Što učiniti????? Ovakvu primjedbu sam poslao Ravnateljici i osobi od povjerenja u školi. Obje su kućni prijatelji s osobom koju navodim. Ravnateljica kaže da tu nema okvira za njezinu ingerenciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija