Jump to content

Upis d.o.o sudski registar


ivan14062000

Preporučene objave

Poštovani,

 

U srijedu sam pokrenuo zahtjev kod JB za otvaranje D.O.O. Kad se uđe na sudski registar pod provjeru imena stoji mi sljedeći status:

    U postupku upisa

 - u postupku upisa.

Tražim drugdje informaciju, no ne mogu nigdje naći što to znači. Mislim sama rečenica govori daje u tijeku upis. No da li to znači da je sud prihvatio naziv i sve vezano pa samo čekamo rješenje?

 

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Postupak kod registracije firme, kreče tako da javni bilježnik uradi svu potrebnu dokumentaciju i istu šalje na trgovački sud na provedbu upisa u Sudski registar Pravnih subjekata, s obzirom da ste zahtjev za registraciju pokrenuli u srijedu, još je prerano da isto bude provedeno u sudskom registru. Minimalno je potrebno 10 do 15 dana da se izda riješenje .,
pod uvjetom da je sve uredno odrađeno, pod uredno smatram da su plaćene sve pristojbe i da ste prije provjerili na trg. sudu da je npr. ime vaše firme slobodno, tj. da takav naziv več ne koristi neka firma na vašem trg. sudu, u tom slučaju sud odbaci zahtjev za upis iste i naloži vam promjenu istoga, ako niste prije cijelog postupka izvršili ,,rezervaciju,, imena firme na trg. sudu. Ako je sve u redu, očekujte za nekoliko dana da če provedba biti vidljiva na sudskom registru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija