Jump to content

Lazni profil na Facebooku


RWE100

Preporučene objave

Pozdrav. Koliko treba Facebooku da sankcionira lazni profil na Facebooku koji bez prava vlasnika objavljuje slike i videa sa druge drustvene mreze? Naime osobno nemam FB profil, ali su kolege prijavile FB lazni profil koji bez prava objavljuje tudje stvari. Ako postoji jos kakav nacin kontakta sa timovima Mete i FB? Ne bi htio ostavljati osobne podatke FB-u da ne dodju u posjed laznjaka koji bi ih moga zloupotrijebiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 8 sati , drot13 je napisao:

Nekad reagiraju skoro istovremeno, a nekad im treba (ovisi što algoritam zaključi). Možeš ih kontaktirati kroz samo sučelje Facebooka ili na Twitteru/X-u, uglavnom ne odgovaraju nigdje.

Hvala Vam. Pisao sam im putem maila  na Twitteru i Instagramu, ali kako vidim nista. Nadam se da ce FB reagirati jer vec 6 ljudi je prijavilo. Ne znam dal ima neka kvota broja prijava, pa da brze reagiraju. Dali mozda znate kada sam ih kontaktirao putem Twittera i IG, te maila da li oni uopce registriraju to, pa imaju u vidu te prijave?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija