Jump to content

Odjava prebivališta!?


Zagorac

Preporučene objave

Molim za savjet poštovanu gospodu koji znaju kako riješiti ovaj problem koji tišti mene i suprugu a neznamo kako ga riješiti!

Naime, radi se o supruginom sinu koji je rastavljen i ima dvoje djece a kako je bio priženjen rastavom braka izgubio je i prebivalište. Kako nije imao više osobnih dokumenata moja supruga a njegova majka prijavila ga je na svoju adresu gdje i "ponekad " živi. Ponekad zato jer se nakon svega odao piću i neurednom životu, ne brine se o djeci, a radni odnos koji uspostavi svaku godinu jednom do dvaput mu traje oko dva do najviše tri mjeseca.

Zbog takvoga načina života stalno radi i prekršaje pa od suca za prekršaje stalno dobiva kazne koje on redovno ne plača, a zbog čega če iči i u zatvor.

No to još nije sve, uspio je prevariti sve telefonske kompanije i kod svake se zadužio po par tisuća kuna, podizao je nekoliko kredita koje uopće ne vrača, ai od renta cara je unajmio auto koji je nestao u BiH za što mu prijeti zatvor odnosno uvjetna kazna!

Problem je u pljenidbi imovine koju posjedujemo moja supruga i ja pošto on nema ništa!

Moje pitanje je: dali postoji mogućnost da ga odjavimo sa naše adrese i dali ćemo se time zaštiti od pljenidbe naše imovine i jeli uopće u skladu sa zakonom da nam plijene imovinu zbog svega navedenog?????

Molim odgovor! Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija