Jump to content

Rociste za alkohol i posjedovanje


Porfirije

Preporučene objave

Pozdrav,

Prosle godine pocetkom 10.mjeseca sam napuhao taman preko 0,50 (nakon oduzetih 0,10 sto ide klasika) pa nakon toga mjesec dana me uhvatilo s gramom marihuane i odbio testiranje. To su u biti 3 prekrsaja, 2 prometna i jedan javni red i mir. Zalio sam se na oba prometna. Sad su mi dosle dvije kuverte, za posjedovanje i za alkohol, ovo za odbijanje ocito jos nisu obradili, vjerojatno ce doci kroz mjesec, dva ili koliko vec. Uglavnom za 10 tak dana idem na rociste i spojili su mi oba prekrsaja ocito jer su oba na isti dan i jedan pola sata prije drugog. E sad, mene zanima ako mi netko moze dati savjet kako da se postavim u toj situaciji, ne mislim u smislu klasicne obrane (financijska situacija, kajanje, i alkohol i marihuana prvi put, opcenito nikad nijedan prekrsaj), nego kako ukomponirati to posto ce mi ocito biti kao jedno rociste iako je razlika od dogadaja mjesec dana. Da li spominjati i odbijanje testa na droge koji nigdje nije naveden dok mi ne dode poziv za to ili reci da samo da sam napuhao pa nedugo nakon toga mi nasli gram marihuane? Bilo bi lakse da se sve to desilo odjednom a ne u dva navrata, jos ispadam narkoman i alkoholicar hehe a povremeni sam konzument i jednog i drugog i nikad nisam imao problema s tim. Ukratko ako netko iskusan moze napisati kako bi se postavio u ovoj situaciji. Volio bih ne izgubiti vozacku i da mi smanje novcanu kaznu, znam da je to realno inace jer su mi prvi prekrsaji i rijetko uzimaju vozacku po onome sto sam cuo, ali kako su mi spojili 2 u jedan vise nisam pametan.

Hvala unaprijed

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Hvala na odgovoru sivko. Znas li u vezi ovog izvanrednog lijecnickog pregleda, da li me salju na to zbog posjedovanja ili ce to nakon rocista za odbijanje testa? Ili mozda uopce nece? Nisam zapalio neko vrijeme, ali cuo sam da ostaje dugo u krvi i urinu pa ne znam vise ni sam.

 

Hvala unaprijed

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija