Jump to content

Podizanje dvorišta zemljom iznad razine ceste i susjeda


susjed056

Preporučene objave

Pozdrav

Imam jedno pitanje, malo je komplicirano

Naime, susjed je podigao prije 2god jedno 60cm dvorište iznad nas koji smo mu prvi susjedi, od tada je nama konstantno voda ispred kuće i u dvorištu, kad kažem voda mislim na cca 20 do 30cm vode i doslovno iz auta u vlastitom dvorištu ne možeš izaći bez čizama, a ta voda stoji tako dan, pa i dva, ovisno o kiši i zemlja to ne može upiti. On je tu zemlju navezao na dvorište koje nije niti građevinsko. Što mogu sad napraviti? Mogu li tražiti od grada da izađu u inspekciju i tko je zadužen za to, vodovod, komunalni redar, netko treći? Ono što želim je da mi voda ne stoji ispred kuće. Novi sam vlasnik. Bivši vlasnik nije dao suglasnost, ali nije tu živio i dvorište je navezeno dok nitko nije nadgledao. Inače se susjed bavi prijevozom zemlje i asfalta pa je očito višak tu navezao i sebe podigao iznad drugih susjeda. Meni to sada radi probleme.

 

P.S Inače on drži i kamion na toj zemlji, iako mu to nije firmu tu već kuća i to tegljač sa tko zna koliko tona. Da li uopće i to smije imati tako u maloj ulici gdje je cijelu cestu već uništio, osim kamiona čistoće nitko ne ulazi u tako malu ulicu kamionom jer e ne mogu niti okrenuti, pa i ovi za smeće izlaze iz nje u rikverc.

uređeno: od susjed056
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija